Skinner Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Co jakiś czas ktoś rzuca propozycję żeby spotkać się tam i ówdzie, ale chyba rzadko z tego coś wychodzi... Proponuję pośmigać wspólnie w okolicach 3Miasta.Termin - najbliższa sobota, czyli 22 czerwcaKierunek - nie ma większego znaczenia :biggrin:Pozostało kilka dni żeby się zorganizować, więc może tym razem się uda jeśli znajda się chętni... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kejti08 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 do 3Miasta to jest kawałek wypadałoby zorganizować jakieś spotkanie z noclegiem itp. Ale to moje zdanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinner Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 do 3Miasta to jest kawałek wypadałoby zorganizować jakieś spotkanie z noclegiem itp. Ale to moje zdanie Kejti, myślałem bardziej o szybkiej ustawce lokalesów, ale jeśli byłaby taka potrzeba i pojawili się chętni, to zawsze można zorganizować nocleg gdzieś na Kaszubach, w okolicznościach przyrody niepowtarzalnej :biggrin: Pokój dwuosobowy (łazienka, tv, lodówka) za ok. 100 zł (50 zł na osobę) + 15 zł za śniadanie od osoby. Jak widać koszt przyzwoity :) Podsumowując - wszystko da się załatwić :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kejti08 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 a no jak całkiem dla lokalsów to luz nie było tematu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinner Posted June 17, 2013 Author Share Posted June 17, 2013 a no jak całkiem dla lokalsów to luz nie było tematu :) Ale nie dlatego, że chciałem kogoś wykluczyć, tylko najzwyczajniej wydawało mi się, że nikomu nie będzie się chciało wlec na północ :) Więc jakby co to welcome :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kejti08 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 jasne ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek Warmia-Mazury Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Choroba :( !!! Ja mam akurat 22.06.coroczne spotkanie służbowe w Olsztynie. Ale inny termin jak najbardziej... :biggrin: Proponujcie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brothers h-d club Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 a no jak całkiem dla lokalsów to luz nie było tematu :)Kejti ty to śmigasz po całej Europie to co tam 3miasto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kejti08 Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 :icon_rolleyes: :icon_question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spero Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Skinner, propozycja jest fajna. Jestem z Elblaga to do 3Miasta żadna odległość :biggrin: . Sorry ale nie mo9gę potwierdzic na 100%. Dopiero jutro koło południa będę wiedział jak z czasem w sobotę. Mam nadzieję ze bedzie więcej chetnych. Masz jakiś konkretniejszy plan na trasę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinner Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 Skinner, propozycja jest fajna. Jestem z Elblaga to do 3Miasta żadna odległość :biggrin: . Sorry ale nie mo9gę potwierdzic na 100%. Dopiero jutro koło południa będę wiedział jak z czasem w sobotę. Mam nadzieję ze bedzie więcej chetnych. Masz jakiś konkretniejszy plan na trasę? To ja akurat w zeszłym tygodniu snułem się w pobliżu Elbląga :biggrin: Dwa baki zjeździłem, bo w okolicach dużo gładkiego asfaltu i miło nawija się kilometry kilometry. Co do kierunku, to jak to mówią - liczy się droga :wink: Mnie to bez różnicy, ale można podjechać nawet gdzieś dalej... Co do chętnych, to znając życie pewnie temat się rozmyje, ale trzeba próbować... Jakby co, to zostało jeszcze kilka tygodni do końca sezonu :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szafir Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Taaaa... nawet spoty na złotych nie wychodzą :/ Quote http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flstc1340 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 No to moze gdzies w centrum, wiekszosc miala by w miare rowne szanse:-) A tak z ciekawosci, byl ktos z Was na tej imprezie ? https://m.facebook.com/events/141823112669775/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spero Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Co jakiś czas ktoś rzuca propozycję żeby spotkać się tam i ówdzie, ale chyba rzadko z tego coś wychodzi... Proponuję pośmigać wspólnie w okolicach 3Miasta.Termin - najbliższa sobota, czyli 22 czerwcaKierunek - nie ma większego znaczenia :biggrin:Pozostało kilka dni żeby się zorganizować, więc może tym razem się uda jeśli znajda się chętni... :)Miałem odpowiedzieć ostatecznie wczoraj, ale dopiero dzisiaj wyjaśniło się wszystko. Sorry, ale muszę służbowo jechać w sobotę do W-wy i do tego autem :mad: . Jeśli kiedykolwiek przyjdzie Ci ochota na kolejną próbę "lokalnej ustawki" to ja z góry piszę się na to. Może znajdą się też inni chętni - chociaż jak widać z postów to zapał jest umiarkowany (szacun dla Kejti za samą myśl że może jednak warto się spotkać :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kejti08 Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 ja mogę nawet ogarnąć organizacyjnie, w końcu ile to roboty. Ale to musi być wola w narodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts