americas Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 ktoś chętny na wyjazd ? http://hdcs.se/vm/internationella-traeffen/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kejti08 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 fajny wyjazd może być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
americas Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 ( wypada w terminie Malta Rally Poznań )myślę, że impreza w Szwecji dużo ciekawsza i tamte drogi ;-) , planuję wyjazd na jakiś tydzień - wyjazd w czwartek 15.08 na prom i w piątek rano na miejscu po imprezie kilka dni na objazdówkęjak ktoś chętny to zapraszam to możemy się zgadać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kejti08 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Malta to żadna atrakcja, szczerze mówiąc, ja się na dzisiaj nie określę ale zobaczymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek Warmia-Mazury Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 My może będziemy chętni ale czy ktoś tam już był i jak...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kodi Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 (edited) ( wypada w terminie Malta Rally Poznań )myślę, że impreza w Szwecji dużo ciekawsza i tamte drogi ;-) , planuję wyjazd na jakiś tydzień - wyjazd w czwartek 15.08 na prom i w piątek rano na miejscu po imprezie kilka dni na objazdówkęjak ktoś chętny to zapraszam to możemy się zgadać... juz sie raz ze mna na priv umawiales ... ja bylem tylko ciebie zabraklo .... jak sie powie A to nalezaloby powiedziec tez B. Edited May 31, 2013 by Kodi Quote " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Link to comment Share on other sites More sharing options...
americas Posted June 2, 2013 Author Share Posted June 2, 2013 akurat nie pasował mi ten termin , pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
americas Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 byłem, zwiedziłem i zobaczyłem, super impreza piękne okolice... skromnie dodam, że mój Koń dostał 1 miejsce w klasyfikacji Chopper przez Harley-Davidson Club Sweden pozdrowienia dla polskiej ekipy wspaniałych ludzi z Harley-Davidson Club Polska ps. pozdro dla Pająka z Tczewa ;-) ps2. piwo trochę za mocne mają hehhe... zrobię relację foto to gdzieś tam umieszczę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts