BLACKY4 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 sa fajnehttp://www.ebay.co.uk/itm/140834142462?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649ale cena tez fajna Quote TYPE O NEGATIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Stoi taki Sportster na springerze u mnie pod knajpa, a i drugi zrobiony na trackera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACKY4 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Stoi taki Sportster na springerze u mnie pod knajpa, a i drugi zrobiony na trackera.no i jak Adamie,ten na springerze cieszy oko? Quote TYPE O NEGATIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 No dla mnie wyglada OK.Co innego z jazda po torontonskich dziurach.Jak nie zapomne to zrobie zdjecie obu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest łysy31 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 (edited) sa fajnehttp://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649ale cena tez fajnaPowiem tak cena nie jest za wielka, taniej to bym się obawiał czy mi się nie rozleci. Co do przeróbki sporta to jak będziesz go chciał zaraz sprzedać jak niektórzy co moto tutaj pokazali to lepiej dać sobie z tym spokój. Niestety tuning taki prawdziwy jest ku**ewsko drogi, a niektórzy znawcy z FM i tak powiedzą że to tylko sport, powodzenia i samozaparcia.Ja w przyszłym roku planuję rozpocząć budowę wózka bocznego do mojego, nieduży aby moja córka lub osoba do 160cm i 50 kg (obecnie 16mc) mogła z nami śmigać. Obecnie co dziennie jak widzi moto to pokazuje brum brum i już ją kilka razy przewiozłem po bocznej asfaltowej drodze(w kasku i w goglach).http://www.pumpsessions.com/2011/10/db-customs-ironhead-sportster.html Edited August 23, 2012 by łysy31 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACKY4 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Powiem tak cena nie jest za wielka, taniej to bym się obawiał czy mi się nie rozleci. Co do przeróbki sporta to jak będziesz go chciał zaraz sprzedać jak niektórzy co moto tutaj pokazali to lepiej dać sobie z tym spokój. Niestety tuning taki prawdziwy jest ku**ewsko drogi, a niektórzy znawcy z FM i tak powiedzą że to tylko sport, powodzenia i samozaparcia.Ja w przyszłym roku planuję rozpocząć budowę wózka bocznego do mojego, nieduży aby moja córka (obecnie 16mc) mogła z nami śmigać. Obecnie co dziennie jak widzi moto to pokazuje brum brum i już ją kilka razy przewiozłem po bocznej asfaltowej drodze(w kasku i w goglach).Wiesz tego sporta,ktorego mam obecnie(zostaje ze mna do konca tak jak i junak) na razie nie zmieniam wiecej(nieco zmienilem juz),ale mysle o kupnie drugiego dla synatego drugiego chcialbym troche zmienic,a pozniej,ktorego z nich wybierze syn to bedzie jegomie mam nic do przerobek motocykli,poniewaz szanuje wybor wlasciciela pojazduale podobaja mi sie rowniez motocykle fabryczne,zwlaszcza klasykija rowniez zycze wytrwalosci i radosci ze swojego motocykla i nie tylkoi prosze nie przejmowac sie krytykapewnych ludzi nie da sie zmienic niestety Quote TYPE O NEGATIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilkrew Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Fajny ale lusterka do bani :wink: . Znowu to samo... No to musisz jeszcze wywalić osłonę plastikową na pas-będzie bardziej surowa-ja tak zrobiła(no mąż mi wywalił). Co do lusterek, małe okrągłe wyglądały by bardziej surowo i klasycznie. Co do przeróbek, fajnie że dołączył kolejny sport. Inaczej bym pomyślała że tutaj królują tylko plastikowe choopery z gmolami,frędzlami itd. Z Wami jest coś nie tak. 90% Waszych postów to krytyka innych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sung Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 wilkrew Co do fali krytyki w tym temacie to na każdym forum znajdzie sie jakiś krytykant tematu, bo każdemu sie wydaje że wie najlepiej.Jedni w swoich przeróbkach ograniczają sie do tuningu optycznego ( np. ze wzgl . finansowych, badź nieumiejętności wykonania wieszoscii rzeczy samemu.Inni preferują tuning mechaniczy.Analizując krytyke ze strony najw. krytykanta tego tematu ( i pod kontem mojego Harego ) uważam że moto wyszło ok. .To że przerobiłem i sprzedaje.Akurat dużą frajdę dawało mi same przerabianie i dłubanie przy nim. Mam juz kilka nowych projektów w głowie , więc jak sie tylko tu na obczyźnie urzadze to napewno popełnię coś jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest łysy31 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 (edited) Znowu to samo... Z Wami jest coś nie tak. 90% Waszych postów to krytyka innych...No brakowało mi twojej bezkrytycznej opinii, kiedy sprzedajesz sporta :blink: .Ten ma potencjał, silnik, malowanie baku i parę innych przeróbek. Zlikwidować mu ten nadmiar chromu i był by git.http://otomoto.pl/harley-davidson-sportster-M3340358.html Edited August 28, 2012 by łysy31 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilkrew Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 No brakowało mi twojej bezkrytycznej opinii, kiedy sprzedajesz sporta :blink: .Ten ma potencjał, silnik, malowanie baku i parę innych przeróbek. Zlikwidować mu ten nadmiar chromu i był by git.http://otomoto.pl/ha...r-M3340358.htmlNiedługo sprzedam i kupie 2 szt. do dalszych modyfikacji i znowu sprzedam, nie hajtałęm się z żadną maszyną :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest łysy31 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 (edited) Niedługo sprzedam i kupie 2 szt. do dalszych modyfikacji i znowu sprzedam, nie hajtałęm się z żadną maszyną :)No należy pamiętać że konsumpcjonizm nie ma nic wspólnego z pasją :sad: .Ja wolałbym do naszego garażu dokupić to "moto"http://moto.allegro....2585080954.htmlAle do tego trzeba jeszcze mieć serce i kase(upór).Jak bym ciągle kupował i sprzedawał "motorki", to mógłbym zapomnieć że kiedyś coś takiego sobie sprawię. Edited August 28, 2012 by łysy31 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilkrew Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 No należy pamiętać że konsumpcjonizm nie ma nic wspólnego z pasją :sad: .Ja wolałbym do naszego garażu dokupić to "moto"http://moto.allegro....2585080954.htmlAle do tego trzeba jeszcze mieć serce i kase(upór).Jak bym ciągle kupował i sprzedawał "motorki", to mógłbym zapomnieć że kiedyś coś takiego sobie sprawię. I Właśnie tym się różnimy... wilkrew Co do fali krytyki w tym temacie to na każdym forum znajdzie sie jakiś krytykant tematu, bo każdemu sie wydaje że wie najlepiej.Jedni w swoich przeróbkach ograniczają sie do tuningu optycznego ( np. ze wzgl . finansowych, badź nieumiejętności wykonania wieszoscii rzeczy samemu.Inni preferują tuning mechaniczy.Analizując krytyke ze strony najw. krytykanta tego tematu ( i pod kontem mojego Harego ) uważam że moto wyszło ok..To że przerobiłem i sprzedaje.Akurat dużą frajdę dawało mi same przerabianie i dłubanie przy nim.Mam juz kilka nowych projektów w głowie , więc jak sie tylko tu na obczyźnie urzadze to napewno popełnię coś jeszcze.Racja, moim zdaniem też wyszło ok.Pozdro Łysy, dużo Twoich wpisów kończy sie autem albo dragsterem (też autem). To że jesteś zakochany w USA to widać, ale o mojej pasji to nic nie wiesz...Pozdro i pokój :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest łysy31 Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Trochę poprawić i jest perełka :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilkrew Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 Ja bym nic nie poprawiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroslav Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 (edited) Ja bym nic nie poprawiałno właśnie miałem to samo napisać. jak jesteś w stanie coś zmienić w tym motocyklu i odbiorę to jako autentyczną poprawę tego motocykla, prześlę sześciopak. a jak się nie uda, ja czekam na piwo :) łatwiej chyba jednak coś tu pochrzanić. Edited September 17, 2012 by Jaroslav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts