To kup nowy wirnik, bo taniej nie będzie a i znaleźć zakład, który po pierwsze się tego podejmie a po drugie zrobi dobrze nie jest łatwo. Możesz popytać w firmach przewijających silniki elektryczne, ale teraz mało kto chce się w takie naprawy bawić.

Adresy zakladow i ludzi zajmujacych sie dorabianiem czesci do motocykli badz ich odnawianiem
Napisano pon, 18 lis 2013 - 21:18
Chyba tak zrobie. Najgorsze w tym wszystkim jest to,że ruskie nowe wirnik nie oznacza - sprawny:) . Tak niestety jest z wiekszością części.
Napisano czw, 30 lip 2015 - 13:56
Mam pytanko.
Zna ktoś i może polecić jakiś dobry warsztat gdzie ogarną osiowanie silnika do junaka ?
Chodzi mi głównie o skrzynię biegów i rozrząd ( dorobienie wszystkich tulejek z brązu)
Najchętniej lubelskie, mazowieckie w promieniu 100km od Lublina bądź Warszawy
Jeśli naprawdę solidna firma gdzieś dalej to też będę wdzięczny
Z góry dzięki
Napisano czw, 18 sie 2016 - 17:09
witajcie, mieszkam w Borówcu czyli okolice Poznania i potrzebuję namiary na kogoś kto doroi mi boczne mocowanie tablicy rejestracyjnej(zaprojektuje, dopasuje itd). Jeżeli macie kogoś dajcie znać proszę.
Napisano śro, 30 lis 2016 - 12:38
Mam pytanko.
Zna ktoś i może polecić jakiś dobry warsztat gdzie ogarną osiowanie silnika do junaka ?
Chodzi mi głównie o skrzynię biegów i rozrząd ( dorobienie wszystkich tulejek z brązu)
Najchętniej lubelskie, mazowieckie w promieniu 100km od Lublina bądź Warszawy
Jeśli naprawdę solidna firma gdzieś dalej to też będę wdzięczny
Z góry dzięki
Polecam! Bardzo profesjonalny warsztat. Kilka prac silnikowych już wykonanych.
Ślusarstwo Usługowe
tel 22 751 37 39
Ponadto chciałem polecić warsztat, gdzie wykonano mi naprawę starego, skomplikowanego klaksonu Nikko. Męczyłem się z tym mnóstwo czasu (bezskutecznie). Nawet producent - Nikko stwierdził, że będzie ciężko. Panowie poradzili sobie całkiem sprawnie. I widać, że robią również wszelakie naprawy elektryki.
Cyklo
ul. Modlińska 217
03-120 Warszawa
TELEFONY:
0-22-6140966
0-601255698
http://www.cyklo-motorelektryk.pl/
Polecam wszystkim oba zakłady. W dzisiejszych czasach ciężko o podobny profesjonalizm.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 Forumowiczów, 0 gości, 0 ukrytych Forumowiczów