Nie tylko Szramer...moja korba bokiem przy "łutututu" na zimnym nawet uwieczniona prze TVN Turbo

dlaczego łutututu jest tak fajne ?
Napisano pią, 22 cze 2018 - 19:19
lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...
Napisano sob, 23 cze 2018 - 08:36
są modele civic'ów któe się kręcą do 9
Użytkownik chico edytował ten post sob, 23 cze 2018 - 08:37
Napisano sob, 23 cze 2018 - 16:39
Nie tylko Szramer...moja korba bokiem przy "łutututu" na zimnym nawet uwieczniona prze TVN Turbo
![]()
poka, poka!
Napisano czw, 12 lip 2018 - 14:16
szramer a xr650r robiła łututu ? sprzedałeś już ?
taa dawno temu , zastapil ja 450sxf , a tego z kolei zastapil 300xcw i 990S
Napisano czw, 12 lip 2018 - 16:51
taa dawno temu , zastapil ja 450sxf , a tego z kolei zastapil 300xcw i 990S
![]()
kuźwa wy tam to umiecie się bawić hajsu jak bzdur w wypowiedziach janusza to i są dziwki i wóda
chociaż powiem ci że u nas też ludzie się bogacą , ostatnio w piaskownicy jadźka UTV z blachą , parchol zmotany na 5l v8 z merola , dobre mięso z boku, bomba 1000 , nawet po naszej żwirowni latają exc 2t z rozrusznikami elektrycznymi i w mojej ekipie jest stara gaźnikowa crf 450r ( to to robi rozpierdol jak 50 cm dildo u początkującej gwiazdy showupa , trx 450r nie jedzie przy crf 450r ) , może i mniej ludzi lata niż kiedyś ale sprzęty bardziej na muszelce , wciąż nie to co w USa ale jest lepiej
ale trochę przesada zapiąć bieg wyżej to lepiej by palił i większe burze śnieżne wzniecał , w szoku jestem że to tyle wytrzymuje i bez strzału z korby kiedyś jak będe piękny i bogaty sobie takiego kupię( za głupi jestem i za kiepski warsztat mam żeby coś takiego zbudować
) , narazie jestem tyulko piękny ale nad tym drugim pracuje ....
z zamachu to chyba tylko wieniec został patrząc jak to się kręci
"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian
michoa-100% stylistów bez szyku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 Forumowiczów, 0 gości, 0 ukrytych Forumowiczów