To jest 2ka na rękę? Wiesz Micho pamiętam jak mówiłeś - płaca brutto to jak mierzenie pindola razem z kręgosłupem2700 brutto elektryk utrzymania ruchu w firmie na 1200 osób poniedziałek piątek ale 3 zmiany po 2 latach pracy łodzkie -huk, gorąco , sanatorium dla płuc ( nawet legary od dachu korodują od tej chemi
) non stop uje**ny po pachy w smarze( bo elektryk to fikcja jak trzeba 60 kg wałek wyjąć bez wózka widłowego na wysokości 2m z maszyny bo łożysko umarło to też robisz ) , z 3 razy w tygodniu prąd konkretnie pierdolnie ( stąd mam pewnie te zajebiste pomysły , ostatnio jak lewa ręką jedną faże złapałem , prawą drugą to aż w bristolu jedną nogą byłem
) i non stop parcie na sranie , telefon przy uchu , lewą ręka robisz jedno , prawą drugie a myślisz jak zrobić trzecie i przez telefon tłumaczysz jak zrobić czwarte koledze
![]()
ogólnie szkoda że szefową nie jest kobieta toć przy tej wypłacie i obowiązkach moje perwersyjne fantazje o kobiecej dominacji i upokarzaniu byłyby zaspokojoneale jest facet dlatego lipa
![]()