Dwie blondynki wygrały nagrodę.
Nie wiedzą co z nią zrobić, aż w końcu Zuza mówi:
- wiem, polecimy na słońce
- co Ty spalimy się
- przecież polecimy w nocy.

Napisano sob, 08 gru 2018 - 18:12
Napisano wto, 11 gru 2018 - 19:28
jak zwykle w takich przypadkach mam ambiwalentne uczucia: czarny humor czy może jednak trafna opinia nt. aktualnej sytuacji w kraju..?
jsz
bezmotocyklowy
Napisano śro, 19 gru 2018 - 15:02
przeczytane w necie:
Padlem ofiara przebieglych oszustek. Zdarzylo mi sie to w TESCO w Gdyni Dąbrowie, Oszustki dzialaja nastepujaco: Dwie ladne dziewczyny kolo 20 przychodza do waszego samochodu. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Jak im podziekujecie i zaproponujecie pieniadze za wykonana prace, odmówią i poproszą, o podwiezienie. Jeżeli się zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze sie do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. Moj portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek.
"Ateistą jestem z powodów moralnych. Uważam, że twórcę rozpoznajemy poprzez jego dzieło - w moim odczuciu świat jest skonstruowany tak fatalnie, że wolę wierzyć, iż nikt go nie stworzył." Stanisław Lem
"Problem z socjalizmem jest taki, że kiedyś kończą ci się cudze pieniądze." Margaret Thatcher
"Delfiny są inteligentniejsze od ludzi per capita." cracken001
Napisano śro, 19 gru 2018 - 17:16

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano czw, 20 gru 2018 - 19:03
Napisano śro, 30 sty 2019 - 20:30
jsz
bezmotocyklowy
Napisano śro, 30 sty 2019 - 21:20
Ja w ten sposób, dzisiaj zatankowałem do pełna. Jestem niespotykanie uczciwy facet, tak mi powiedzieli kierowcy stojący za mną po gaz.
Napisano śro, 30 sty 2019 - 21:50
Ja w ten sposób, dzisiaj zatankowałem do pełna. Jestem niespotykanie uczciwy facet, tak mi powiedzieli kierowcy stojący za mną po gaz.
U kloda na stacji?
Audi Sport
Napisano śro, 30 sty 2019 - 22:13
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Napisano śro, 06 lut 2019 - 10:09
"whisky prosze"
"Z lodem?"
"dzisiaj bez loda"
Dziadek do wnuczka
"Wnusiu, sa dwa rodzaje kobiet, te warte h.. a i te h.. a warte.
Napisano nie, 10 lut 2019 - 16:26
Obecna chwila jest wszystkim, co kiedykolwiek będziesz miał.
Napisano nie, 10 lut 2019 - 18:28
W salonie kowboj do swojego kumpla:- Widzisz tego faceta, który siedzi przy stoliku pod ścianą?- Którego? Tam jest trzech facetów.- Tego co pije whisky.- Oni wszyscy piją whisky. O którego dokładnie ci chodzi?- Tego w koszuli w kratę.- No tak, ale wszyscy trzej mają koszule w kratę.- Poczekaj zaraz Ci pokażę.Kowboj wyciąga spluwę i strzela do dwóch facetów przy stoliku. Zabici faceci spadają z krzeseł. Ten który został jestmocno przestraszony.- Teraz już widzisz, o którego mi chodzi?- No, a co?- On mi się nie podoba. Chyba go zastrzelę.
Ktos tu czyta Forum broni !
Napisano pią, 15 lut 2019 - 09:53
Spowiada się blondynka księdzu i mówi, uprawiałam sex z 30 mężczyznami, ksiądz na to
- Oj będzie piekło, na to ona
- już piecze
Napisano pią, 15 lut 2019 - 15:33
Atrakcyjna brunetka u lekarza;
- Panie doktorze, co mam zrobic aby maz bzykal mnie jak buchaj ?
Lekarz;
- niech sie pani rozbierze, najpierw przyprawimy mu rogi !
Użytkownik ks-rider edytował ten post pią, 15 lut 2019 - 15:34
Napisano pią, 15 lut 2019 - 15:46
Atrakcyjna brunetka u lekarza;
- Panie doktorze, co mam zrobic aby maz bzykal mnie jak buchaj ?
Lekarz;
- niech sie pani rozbierze, najpierw przyprawimy mu rogi !
Dobre !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 Forumowiczów, 1 gości, 0 ukrytych Forumowiczów